loading

Projects

Netflix Building 1

Location: Los Gatos
Features: 105,000 SF, 3-story tenant improvement consisting of a theater, WiFi shielded chamber, lab workshop space, break rooms, lounge areas including water feature and fireplace, and open office space. The project features use of both demountable partition system and integrated raised floor system to distribute power and data to the furniture system. The theater consists of a new exterior enclosure for the air handler serving a below-seating supply air plenum. Strict acoustic and vibration requirements are also specified for the theater and supporting space. A new interior stairwell and shower rooms were also added as a part of this project. This project includes a fast track 14 week and phased schedule to accommodate theater design
Owner: Netflix, Inc.
Architect: Form 4 Architecture, Inc.